Recensies

Op deze pagina kunt u de ervaringen van klanten lezen of zelf een reactie achterlaten.

Naam
Email
Titel
Rating
Text

10624799_660515840734791_2736511014535734318_n

Superfeestje

★★★★★
5 5 1
17 februari vierden wij onze bruiloft. Fred heeft perfect gedraaid! Voelde sfeer goed aan en hij hield mooi rekening met onze wensen. Alles wat we wilden horen is langs gekomen (zelfs Günther) Ontspannen DJ, die een topavnd heeft verzorgd.. THanks Fred!

Paris 2017 - Training Project 2017

★★★★★
5 5 1
Love your music Freddy!! You're awesome!! Amazing tracks Fred you simply rocked it. Training Project 2017@MAC Paris. Saturday Night Party.

YEP 2016, een mooi feestje!

★★★★★
5 5 1
Bedankt Fred, voor je muzikale bijdrage aan een hele mooie Fujifilm Year End Party. Iedereen heeft zijn favoriete dansplaat gehoord en de dansvloer is niet leeg geweeest. 't Was weer super!!!

Dutch Int Zouk Congress 2016

★★★★★
5 5 1
Fred really appreciate your skills ear and big grin, you seemed very alive, thank you for making us feel so welcome. Exceptional event, music and amazing people, make the trip so valuable. Now sleep.

Tuesday set@DIZC 2016 was dope!!!

★★★★★
5 5 1
I already told you, that you are one of my absolute favorite DJs and your set on Tuesday was dope and rescued my day! I am showing your post all around! Julia - Keulen. You are a gentleman amongst DJ's Fred.... someone who plays for the crowd rather than themselves..... that's becoming a rarity and should be admired. Dominic - Stockport NWEngland

DJ Set@Graanbeurs DIZCongress 2016

★★★★★
5 5 1
Wooow! Thank u! Ur set was awesome! Natalie-Sydney You Killed It Fred! `Thanks for sharing the playlist! Chit - Melbourne You are the bomb!!! Johnny - Arnhem So Nice of you sharing this! And thanks for great music at the parties. Nicky - Danmark.

Bruiloft Feest Zondag Boederij Mereveld.

★★★★★
5 5 1
Het was mede ook door jou een onvergetelijke dag Freddy. Dank je wel. De mensen buiten de dansvloer hebben ook enorm genoten van de heerlijke, leuke muziek en je kon nog praten met elkaar.

Verjaardag Feest 50e!

★★★★★
5 5 1
Thankx……was een super feestje ……….. geweldig goed gedraaid!

Personeelfeest IndoorSkydive, Roosenda.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een heerlijk feest gehad en advocaten kunnen echt wel een feestje vieren!. Het was Top Fred. Bedankt.

Bruiloft feest in Chalet Fontaine.

★★★★★
5 5 1
T was Superrrrr Fred. thankx!!

Salsa Breeze@Sunrise Beach Club

★★★★★
5 5 1
Freddy kijk wat je met de dansers doet op de dansvloer!!! Je hebt geweldig gedraaid vanavond!

Zouk Party@Dos te Leiden

★★★★★
5 5 1
Bedankt Fred Blaset voor het draaien van deze ZoukClassic van Chelsy Shantel, Here I am. Heerlijk gedanst op jouw muziek bij Dos Bailadores!

Bruiloft feest in Cafe Vallen.

★★★★★
5 5 1
Freddy, Wat een geweldig feest was het he. Wij hebben ook enorm genoten! Mooiste dag van ons leven en nog nooit zo'n leuk feest gehad met alle mensen samen waarvan we houden. Heb je echt top gedaan! Ontzettend bedankt.

35e Verjaardag Feest!

★★★★★
5 5 1
Dank je wel Freddy. Ik heb ontzettend genoten. Vond het super hoe je draaide en toch iedereen (op een paar na, lukt niemand) de vloer op kreeg. Ik was erg blij met mijn verjaardagsdansje. Had ik niet gepland. Nogmaals Thanxxx!

Dansen@Brazilian Zouk Party!

★★★★★
5 5 1
Eigenlijk ben ik oververmoeid en kan ik amper lopen. Maar toch twee uurtjes wezen dansen bij DOS. Absoluut geen spijt van dat ik gegaan ben Fred Blaset draaide bizar lekkere muziek en ik heb even helemaal los kunnen gaan. Ik kan waarschijnlijk helemaal niet meer lopen. Maar het was het waard!

10 Year Anniversary Zouk Dancing

★★★★★
5 5 1
DJ Freddy I love your music and energy!! You made the night happen for all of us with hours of perfect music like always!!!

Allround DJ

★★★★★
5 5 1
Ook voor Zouk heeft hij een grote collectie aanwezig...

Bruiloft feest in de Vijverschie.

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor het geweldige feest!

Bruiloft feest in de Nobel.

★★★★★
5 5 1
Hartelijk bedankt voor het draaien. Zelfs mijn ouders hebben veel op de dansvloer gestaan en mensen die nooit dansen. Het was een super sfeertje. Nog steeds aan het na genieten!

Tuinfeest en 50e verjaardag.

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gedraaid. De salsa en Bachata lekker afgewisseld met 80's, 90's en huidige hits. Bedankt!

Top muziek!

★★★★★
5 5 1
Met DJ Freddy in the house is het altijd feest, top muziek. Je weet de mensen de dansvloer op te krijgen!

Flexibel

★★★★★
5 5 1
Wanneer Freddy draait, is het altijd feest. Hij speelt in op de wensen van de zaal en zorgt dat zelfs de zittenblijvers van hun stoel komen. De overgangen van zijn nummers zijn naadloos en houden de sfeer optimaal.

Still allround

★★★★★
5 5 1
Ik ken Freddy al 35 jaar en zijn passie voor de muziek zorgt er voor dat hij er voor U is. Dat was hij toen en dat is hij nu. Fantastisch Freddy.

Heerlijke muziek

★★★★★
5 5 1
Altijd weer blij als ik Freddy in de line-up zie staan! Niet dansen gaat gewoon niet deze avonden.

20 jaar samen en 2e huwelijksfeest.

★★★★★
5 5 1
DJ Freddy, Fred is zeer professioneel in zijn vak. Eigenlijk was de muziek zo met elkaar afgestemd aangezien Fred ruime ervaring heeft met dit soort feesten. Alles is mogelijk en niets is moeilijk. Goed rekening gehouden met de gasten en verzoeknummers geen probleem. Wij hebben een top feest gehad en heerlijk genoten en onze gasten hebben allemaal zeer positief gereageerd dat het zo super gezellig en top was! Fred straalt achter de draaitafel plezier uit en doet ook nog gezellig een dansje mee ;-) Bij het volgende feest denk ik gelijk weer aan Fred, ook zeker door de betaalbaarheid (ook niet onbelangrijk) De extra lampen waren ook top dat gaf de locatie ook net die extra sfeer. Dank je wel Fred, je hebt onze 2e Huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt..

IO HUB coordinator

★★★★★
5 5 1
Fred is komen draaien op onze Lasies Night om geld op te halen voor het geode doel en Fred heeft er zeker toe bijgedrage dat dit een erg leuk avond is geworden waar we veel geld hebben opgehaald! Fred draait alle muziek afhankelijk van het publiek. Fred bedankt!!!

Afstemmen

★★★★★
5 5 1
Freddie creërt keer op keer een heerlijke sfeer. Hij kan goed afstemmen op zijn klant/gasten. Van rustige lyrical songs naar knallen beats, hij heeft het allemaal en weet het goed in elkaar over te laten lopen.

geweldige DJ

★★★★★
5 5 1
Freddy is een van de betere Dj`s, weet altijd de goede muziek te draaien op een feestje. top

Inlevend

★★★★★
5 5 1
DJFreddy voelt en ziet wat het publiek wenst te horen.

zoukfeesten

★★★★★
5 5 1
Freddy draait altijd heerlijk op de zoukfeesten. Altijd lekkere muziek waarop ik helemaal los kan gaan.

We hebben genoten!

★★★★★
5 5 1
Fred heeft op onze bruiloft voor een geweldig dansfeest gezorgd. Hij wist het publiek goed aan te voelen en heeft voor iedere vriendengroep leuke muziek gedraaid. Iedereen stond op de vloer! :)

Je hebt 'm gevonden, boeken deze top DJ!

★★★★★
5 5 1
Al jaren mijn favoriete DJ op salsafeestjes, en inmiddels ook op een aantal andere feesten (bruiloft, verjaardag) heerlijk geswingd op de muziek van Freddy! Hij luistert naar zijn gasten en heeft eindeloze variatie in zijn collectie. Oh ja en een super chill mens is 't, ook prettig!! Dussss niet twijfelen maar boeken, je hebt de perfecte DJ gevonden!!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Bij een mooi persoon en een fantastische DJ hoort een mooie website als deze! Al jarenlang is hij mijn favoriete Zouk-dj. Op de opendag van DeepZouk kwam hij ons zelfs verrassen met zijn geweldige input.. Dj freddy : een echte held!!

Top!

★★★★★
5 5 1
Freddy heeft gedraaid op een verjaardag waar ik was. Hij was op tijd, is professioneel en houdt rekening met de aanwezigen en hun muzieksmaak. Een fijne man die ik anderen zeker aan kan raden. Bedankt Freddy!

Let's dance!

★★★★★
5 5 1
DJ Freddy, heeft oog en oor voor zijn gasten en de sfeer. Hij past zijn muziek daar op aan en zorgt zo altijd weer voor een volle dansvloer, een top avond! DJ Freddy, we love you, let’s dance!

Dj op onze bruiloft

★★★★★
5 5 1
Op onze bruiloft in 2009 heeft Freddy het muzikale entertainment verzorgt. Hij houd rekening met onze wensen, maar merkte dat er meer nodig was om de dansvloer vol te krijgen. Hij heeft salsa, merengue en bachata afgewisseld met westerse muziek. Freddy heeft hier een goed gevoel voor om iedereen te laten genieten. Echt een Top DJ.

Never disappoints

★★★★★
5 5 1
DJ Freddy can read the crowd and plays his sets according to their preferences.

Top DJ

★★★★★
5 5 1
Altijd vrolijk, altijd lekkere muziek in welke stijl dan ook!!

Professionele DJ

★★★★★
5 5 1
Een professionele DJ met passie voor muziek. Het was een geweldig feest,, bedankt!

Freddy draait altijd top!

★★★★★
5 5 1
Freddy staat altijd open voor ideeën. Hij houd de vloer altijd goed in de gaten waardoor deze altijd is gevuld!

Top DJ

★★★★★
5 5 1
Ieder feest waar Freddy draait is een top avond.! Heeft vaak nieuwe muziek en draait goed. Top DJ!

Voelt de zaal aan

★★★★★
5 5 1
DJ Freddy hebben wij ondertussen mogen ervaren op diverse dansfeesten en verjaardagspartijen. Hij voelt de mensen in de zaal om de perfecte sfeer te creëren. Betrouwbaar, goed, empatisch

Top DJ

★★★★★
5 5 1
Als Freddy draait ben je altijd verzekerd van de beste muziek . We ❤️ Freddy !'n

WestCoastSwing / Swouk

★★★★★
5 5 1
Freddy is a pleasure to work with. Love the music, and his passion to share experiences with bringing different music to the floor. There is no place for silence, its all ambiance and energy filling the room from start to the end, whatever the time might be.

Freddylicious!!

★★★★★
5 5 1
Freddy is 1 van de beste dj's die ik ken. Heb hem horen draaien op drukbezochte congressen, betaalde feestjes, verjaardagen en bruiloften. Freddy weet precies waar het "publiek" behoefte aan heeft, neemt ook graag verzoekjes aan en zorgt ervoor dat de dansvloer helemaal vol staat! Freddy is ontzettend professioneel, vriendelijk, en weet waar hij voor staat! BOEK NU!!

mvr.

★★★★★
5 5 1
JAAAAAAAAA Freddy, my favorite DJJ!! Why? Perfect music, always updated with new songs of the amazing Production Dj's and always smiling at the Dj tables! He just got my taste of music! Djjjj thank you, and see you at my party as Dj for sure!! :))

Super DJ!

★★★★★
5 5 1
Een super DJ die we met zorg hebben gekozen voor eerste Zouk/Salsa evenement om meteen een top start te maken! Zeer professioneel, positief, voelt waar zijn publiek behoefte aan heeft en heeft een goed hart. Zeker mijn favoriet!

Top bedrijfsfeestje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een heel gezellig feestje gehad met Freddy in La Cabana. Super locatie om een feest te geven en een DJ die iedereen op de vloer weet te krijgen. Wat wil je nog meer? De tip van de DJ om vooraf, bij een heel divers publiek, te vragen om de "All time favourite dancehit" door te geven, werkte heel goed.

Huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Freddy heeft op ons (Paul en Rianne van de Wetering) trouwfeest gedraaid en dat was helemaal geweldig! Hij voelt de sfeer goed aan en draait muziek waar het publiek zin in heeft. Wij kende Freddy al van alle zouk en salsa feesten waar hij gedraaid heeft, dat zijn altijd topfeestjes! Zeker aan te raden voor al uw feestjes!

Iedereen op de Dansvloer

★★★★★
5 5 1
Een top avond in La Vida; een super trouwfeest waarbij Freddy fantastisch draaide waardoor niemand de dansvloer verliet!

Ladies Night

★★★★★
5 5 1
Fred heeft op onze Ladies Night gedraaid om geld,op te halen voor de Roparun stichting.. Erg veel complimenten gehad over de music. Echt een aanrader!

Freddy draait als een trein !

★★★★★
5 5 1
One of the best Zouk /kizomba dj's in the Netherlands ! Salsa ? Helemaal lekker ! En de rest ..laat je verrassen ... zijn tip uptown funk zegt al genoeg ! o ja ennuh betrouwbaar, relaxed & en een fatsoenlijke prijs ! ! Bel hem gewoon !